Skip to main content

Privatpension
– dit udbytte af vores rådgivning

Privatpension

Hos Finansrådgiverne leverer vi nærværende og uvildig rådgivning om lige præcis din pension. Den afgørende forskel på en middelmådig og en god pensionsordning er nemlig, om du bliver rådgivet og vælger løsning ud fra dine personlige forhold eller ej. 

Alle får en vis værdi ud af en pensionsordning med pensionsselskabets ”standardløsninger”. Men en tilpasning efter din livssituation og dine ønsker kan gøre en forskel på flere hundrede tusinde kroner i opsparing – og bedre sikring, hvis du får brug for forsikringerne i pensionsordningen.

Personlige samtaler med fast opfølgning

Når din pensionsordning er blevet optimeret og forhandlet på plads, er næste skridt at gennemgå dine mulighederne med dig. Pension er kompliceret stof, og vi tror, at alle får mere ud af en personlig gennemgang frem for f.eks. at skulle bruge selvbetjening på nettet.

Vi sikrer løbende kontakt med dig, og er klar til at hjælpe med råd og vejledning, hvis der sker væsentlige ændringer i dit liv, som gør, at pensionsordningen og forsikringerne bør genbesøges.

Formålet

Formålet med hvert møde er, at give dig en tryg og fyldestgørende præsentation af pensionsordningen, som kan bruges til en skræddersyet tilpasning af ordningen for dig. Vi hjælper med at stille de spørgsmål, du måske ikke selv ved, du bør stille.

Vores møder vil som minimum altid indeholde følgende:

  • Gennemgang af den grundlæggende pensionsopsparing.

    Tilpasning af investeringsprofilen, baseret på din livssituation, ønsker og behov.

  • Præsentation af de forsikringer, der er med i pensionsordningen. Herunder drøftelse af passende dækning ved tabt arbejdsevne, kritisk sygdom, død eller sundssikring, baseret på dine personlige forhold. Eventuelle muligheder for også at lade børn og ægtefælle/samlever være dækket. 

  • Dialog om ægtepagt, testamente, særeje samt gennemgang af eventuel ægtefælle/samlevers pensionsordning.

    Dermed sikrer vi et holistisk kig på hele pensionsøkonomien. 

Rådgivning med udgangspunkt i vores værdier

Vores pensionsrådgivere forholder sig altid uvildigt til samtlige spørgsmål. Vores mål er at hjælpe dig til, at få mest muligt ud af din investering i pensionsordningen.

Efter den indledende tilpasning af ordningen, vender vi jævnligt tilbage for at sikre, at du stadig har en ordning, der passer til dine behov. Måske har du fået børn, købt hus eller er blevet skilt – den slags ændringer i ens livssituation gør det relevant at tjekke, om pensionsordningen stadig passer til formålet.

Og vi står selvfølgelig til rådighed, hvis der opstår særlige situationer i tiden mellem møderne.

Depotoptimering – løbende overvågning og proaktiv rådgivning

Dine behov forandrer sig gennem livet, og det samme gør verden omkring dig. Derfor er det vigtigt, at du løbende forholder dig til, hvordan din pension er investeret, og hvem der bedst kan hjælpe dig med dette.

Vi overvåger markedet for dig og kontakter dig, hvis din pension kan optimeres. Så du kan bruge din tid på alt det andet, der er vigtigt i livet.

Pension360 – vi kommer hele vejen rundt om din pension

Vi giver dig en 360-graders gennemgang af din pensionsordning – opsparing, forsikringer og sammenhæng med den økonomi, du råder over. Det giver dig et uvildigt overblik og identificerer muligheder, for at optimere indbetaling, investering og omkostninger.

Hvis du er gift eller har en samlever, kigger vi på jeres samlede økonomi. Vi inddrager også din ægtefælle eller samlevers pensionsordning, så I får en samlet og sammenhængende rådgivning.

Desuden ser vi på, hvordan forsikringerne i pensionsordningen dækker dig – og din ægtefælle eller samlever og børn, hvis du har familie. Det giver dig og din familie tryghed og sikkerhed for, at forsikringerne passer til jeres behov.