Skip to main content

Modstrøm

Uvildig pensionsrådgivning til Modstrøms kunder

Finansrådgiverne samarbejder med Modstrøm om uvildig pensionsrådgivning til Modstrøms kunder. Det gør vi for at bidrage til Modstrøms arbejde for at skabe værdi og bæredygtige investeringer for kunderne. 

Derfor kan Modstrøms kunder få gennemgået deres pensionsordning sammen med en af vores rådgivere – uden at det koster kunden så meget som én krone.

Vores kundetilfredshed ligger på over 98 %. Samtidig bliver vi vurderet højt af vores kunder på Trustpilot, hvor vi har en score på 4,8 ud af 5 – med over 90 % af vurderingerne på 5 stjerner.

En 360-graders gennemgang

Som kunde hos Modstrøm får du adgang til en 360-graders gennemgang af din pensionsordning. Vi ser på opsparing, forsikringer og sammenhæng med den samlede økonomi, som du og din ægtefælle eller samlever råder over.

Vi hjælper dig med at finde den rigtige risikoprofil. Det betyder med stor sandsynlighed mere på kontoen, når du går på pension. Samtidig kan der være mange penge at spare på omkostningerne ved at vælge det selskab og den forvaltning af din pensionsopsparing, som passer bedst til dig.

Vi ser også på, hvordan de forsikringer, der er i din pensionsordning, dækker dig og din ægtefælle eller samlever og børn. Det drejer sig om tab af erhvervsevne, kritisk sygdom og dækning ved død samt sundhedsordning, hvis du er omfattet af sådan en.

Bæredygtige investeringer

Vi ved, at grønne og bæredygtige investeringer er vigtige for Modstrøms kunder.

Derfor indgår det som en naturlig del af vores rådgivning af dig. Sammen med dig ser vi på, om der er bestemte brancher, du ikke ønsker, at din pensionsopsparing skal være investeret i – fx olie, gas eller kul.

Vi hjælper dig også med at vælge investeringer i bæredygtige fonde eller grøn energi. Det er dig, der bestemmer, hvordan dine pensionskroner skal være investeret.

Tilvalgsmuligheder – depotoptimering og Seniorrådgivning

Du kan også tilkøbe depotoptimering, hvor vi løbende og proaktivt overvåger markedet og kontakter dig, hvis din pension kan optimeres.

En anden tilkøbsmulighed er Seniorrådgivning, hvor vi blandt andet hjælper dig med at få overblik over, hvordan din økonomi ser ud, når du går på pension.