Skip to main content

Ase

Uvildig pensionsrådgivning til Ases medlemmer

Finansrådgiverne samarbejder med Ase om uvildig pensionsrådgivning til Ases medlemmer. Det gør vi som led i Ases arbejde for at skabe værdi for medlemmerne. Helt konkret betyder det, at Ases medlemmer kan få en gratis gennemgang af deres pensionsordning af en af vores rådgivere. 

Vi oplever en meget høj tilfredshed hos Ases medlemmer med den rådgivning, de har fået. Således vurderer de os i gennemsnit til 9,5 på en skala fra 1-10.

Det svarer til, at mere end 9 ud 10 er meget tilfredse med den rådgivning og behandling, de har fået.

En 360-graders gennemgang

Som Ase-medlem får du adgang til en 360-graders gennemgang af din pensionsordning. Vi ser på opsparing, forsikringer og sammenhæng med den samlede økonomi, som du og din ægtefælle eller samlever råder over.

Vi hjælper dig med at finde den rigtige risikoprofil. Det betyder med stor sandsynlighed mere på kontoen, når du går på pension. Samtidig kan der være mange penge at spare på omkostningerne ved at vælge det selskab og den forvaltning af din pensionsopsparing, som passer bedst til dig.

Vi ser også på, hvordan de forsikringer, der er i din pensionsordning, dækker dig og din ægtefælle eller samlever og børn. Det drejer sig om tab af erhvervsevne, kritisk sygdom og dækning ved død samt sundhedsordning, hvis du er omfattet af sådan en.

Tilvalgsmuligheder – depotoptimering og Seniorrådgivning

Du kan også tilkøbe depotoptimering, hvor vi løbende og proaktivt overvåger markedet og kontakter dig, hvis din pension kan optimeres.

En anden tilkøbsmulighed er Seniorrådgivning, hvor vi blandt andet hjælper dig med at få overblik over, hvordan din økonomi ser ud, når du går på pension.