Skip to main content

Pensionsmægler

At sikre, at medarbejderne i din virksomhed har den bedst mulige pensionsordning, er en essentiel del af deres ansættelsesvilkår. En god pensionsordning kan styrke medarbejdertilfredsheden og sikre en tryg økonomisk fremtid for dine ansatte.

Hos Finansrådgiverne tilbyder vi uvildig pensionsrådgivning og mægling, som sikrer, at dine medarbejdere får den bedst mulige pensionsordning, der passer til både virksomhedens og medarbejdernes behov. Med vores hjælp kan du fokusere på din kerneforretning, mens vi håndterer de komplekse aspekter af pensionsordninger.

Tilfredse kunder
Personlig rådgivning
30 års erfaring

Hvad er en pensionsmægler?

En pensionsmægler er en professionel og uafhængig rådgiver, som assisterer virksomheder med at vælge og administrere pensionsordninger for deres medarbejdere. En pensionsmægler repræsenterer udelukkende virksomhedens interesser og samarbejder med flere pensionsselskaber for at finde den løsning, der bedst opfylder virksomhedens behov.

Pensionsmarkedet er ofte komplekst, og det kan være svært at navigere i de mange forskellige muligheder. Her træder pensionsmægleren til, ved at skabe overblik og sikre, at virksomheden altid har adgang til de bedste og mest relevante pensionsprodukter.

Formålet

Formålet med hvert møde er, at give dig en tryg og fyldestgørende præsentation af pensionsordningen, som kan bruges til en skræddersyet tilpasning af ordningen for dig. Vi hjælper med at stille de spørgsmål, du måske ikke selv ved, du bør stille.

Vores møder vil som minimum altid indeholde følgende:

Gennemgang af den grundlæggende pensionsopsparing.

Tilpasning af investeringsprofilen, baseret på din livssituation, ønsker og behov.

Præsentation af de forsikringer, der er med i pensionsordningen. Herunder drøftelse af passende dækning ved tabt arbejdsevne, kritisk sygdom, død eller sundssikring, baseret på dine personlige forhold. Eventuelle muligheder for også at lade børn og ægtefælle/samlever være dækket.

Dialog om ægtepagt, testamente, særeje samt gennemgang af eventuel ægtefælle/samlevers pensionsordning.

Dermed sikrer vi et holistisk kig på hele pensionsøkonomien.

Fordele ved Finansrådgiverne som pensionsmægler

At samarbejde med Finansrådgiverne som jeres pensionsmægler giver mange fordele. En af de vigtigste er, at vi som pensionsmægler er uafhængige og uvildige. Det betyder, at vores anbefalinger er baseret på det, der er bedst for virksomheden og medarbejderne, frem for at være styret af specifikke pensionsselskabers produkter.

Vi har et dybdegående kendskab til markedet og kan derfor identificere de mest favorable pensionsordninger, samtidig med at vi tager højde for både økonomiske og forsikringsmæssige aspekter. Derudover kan der være en væsentlig tidsbesparelse ved at overlade det tidskrævende arbejde til vores eksperter.

En uvildig pensionsmægler

Hos Finansrådgiverne er vi stolte af at være en uvildig pensionsmægler, der ikke er bundet til nogen specifikke pensionsselskaber. Dette giver os friheden til at arbejde med alle pensionsleverandører på markedet og dermed finde de løsninger, der bedst passer til jeres virksomhed. Vi har ingen faste rammeaftaler med leverandørerne, hvilket betyder, at vores rådgivning er 100% baseret på jeres behov.

En pensionsmægler dækker alle aspekter af dine medarbejderes pension

Vi tilbyder dine medarbejdere en komplet 360-graders gennemgang af deres pensionsordning – fra opsparing og forsikringer til, hvordan det hele passer sammen med deres øvrige økonomi.

  • Opsparingsmuligheder: Grundig analyse og optimering af indbetalinger og investeringsstrategier
  • Forsikringsdækninger: Omfattende gennemgang af dækninger mod invaliditet, kritisk sygdom og dødsfald
  • Økonomisk helhedsbillede: Vurdering af pensionsordningen i sammenhæng med medarbejderens samlede økonomi
  • Familiedækning: Inddragelse af ægtefælle eller samlevers pensionsordning for en komplet familierådgivning

Ved at dække alle disse aspekter skaber vi en helhedsorienteret pensionsløsning, der giver tryghed og værdi for både din virksomhed og dine medarbejdere.

Se hvad vores kunder synes

Du kan læse flere anmeldelser her.

Super god service

Super god service, de har meget styr på deres ting og de presser dig ikke til noget, og deres forslag kunne spare mig for omkostninger og et bedre afkast som det er til dags dato, som altid er dejligt.

Brian N.

Fantastisk rådgivning!

Jeg talte med en rigtig dygtig rådgiver, og er bestemt tilfreds! Virkelig behagelig og informativ rådgivning. Kan kun give dem mine varmeste anbefalinger!
Mange tak for super god rådgivning.

Nickolaj

Super god service

Grundig gennemgang af pension og forsikringer. Søde og dygtige til at forklare hvad man skal gøre hvis man er syg og hvilke muligheder man har for at få hjælp fra sin pensionsforsikring.

Mia C.

Kontakt os

Har du nogle spørgsmål? Så tøv ikke med at skrive til os.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Få Finansrådgiverne som din pensionsmægler

At vælge den rette pensionsmægler kan gøre en stor forskel for både virksomheden og medarbejderne. Hos Finansrådgiverne er vi eksperter i at skræddersy pensionsordninger, der passer til jeres specifikke behov.

Kontakt Finansrådgiverne i dag på 71 960 960 eller via mail på kontakt@finansraadgiverne.dk for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan styrke din virksomheds pensionsløsning.

Mere end bare en pension

Finansrådgivernes vision er at hjælpe virksomheder, deres medarbejdere og privatpersoner med altid at have de rigtige pensionsløsninger og den rigtige sammensætning af de forsikringer, der typisk følger med

Privatpension

Få personlig og uvildig pensionsrådgivning tilpasset dine behov.

Firmapension

Opnå højere afkast på pensionsopsparingen med fælles interesser i fokus.

Seniorrådgivning

Få overblik over din økonomi – første skridt mod at opfylde dine drømme.

Pension360 – vi kommer hele vejen rundt om dine medarbejderes pension

Vi giver dig en 360-graders gennemgang af din pensionsordning – opsparing, forsikringer og sammenhæng med den økonomi, du råder over. Det giver dig et uvildigt overblik og identificerer muligheder, for at optimere indbetaling, investering og omkostninger.

Hvis du er gift eller har en samlever, kigger vi på jeres samlede økonomi. Vi inddrager også din ægtefælle eller samlevers pensionsordning, så I får en samlet og sammenhængende rådgivning.

Desuden ser vi på, hvordan forsikringerne i pensionsordningen dækker dig – og din ægtefælle eller samlever og børn, hvis du har familie. Det giver dig og din familie tryghed og sikkerhed for, at forsikringerne passer til jeres behov.